Mer

  Valgsnacks torsdag 1. mai

  AR-sen2: PPP finner meget jevnt løp mellom senator Mark Pryor (D) og kongressmann Tom Cotton (R); 43-42.

  AR-guv, AR-ltguv: PPP har også målt guvernørracet, og finner Asa Hutchinson (R) med en 46-38 ledelse på Mike Ross (D). Kongressmann Tim Griffin (R) ser ut til å ta den republikanske viseguvernørnominasjonen.

  CO-ag: Gruppelederen for republikanerne i delstatshuset, Mark Waller, trekker seg fra primærvalget til justisminister. Dermed er det klart at assisterende justisminister Cynthia Coffman blir partiets kandidat.

  FL-guv: Ex-guvernør Charlie Crist leder 48-38 på guvernør Rick Scott ifølge Quinnipiac.

  MI-13: Kongressmann John Conyers (D) kan bli kastet av stemmeseddelen for å ha for få gyldige underskrifter. Conyers, som har sittet i Huset siden 1965 kan trolig vinne som write-in i det demokratiske primærvalget, evt. stille som uavhengig kandidat.

  OH-guv: Guvernør John Kasich (R) leder 46-36 over sin demokratiske opponent Ed FitzGerald ifølge en måling fra SurveyUSA.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også