Mer

  Valgsnacks onsdag 30. april

  FL-guv: En ny måling fra SurveyUSA gir ex-guvernør Charlie Crist(D) en 44-41 ledelse på guvernør Rick Scott (R).

  Huset: Washington Posts siste måling gir demokratene en syltynn 45-44 ledelse blant registrerte velgere. Kanskje viktigere; på spørsmål om hva som er viktigst – å støtte presidenten eller å ha en republikansk kongress for å stagge ham, svarer 52% det siste, og bare 39% det første.

  ME-guv: I Maine er det fortsatt jevnt, ifølge Rasmussen. Guvernør Paul LePage (R) og kongressmann Mike Michaud (D) har begge 40%,og uavhengige Eliot Cutler har 14%.

  NE-sen2: En intern måling for Ben Sasse gir ham ledelsen i det republikanske primærvalget med 31%, mot 25% for Shane Osborn og 22% for Sid Dinsdale.

  NC-sen2: PPP er ute med sin nyeste måling fra hjemstaten, og finner at delstatsrepresentant Thom Tillis har 46%, og dermed er over den «magiske» 40%-grensen for å unngå en ny valgrunde. Om så skulle skje at han faller under, har han allikevel solide ledelser på nummer to og tre i den andre runden. En annen måling fra National Research viser imidlertid Tillis helt nede på 27%. Vi får fasiten neste tirsdag.

  MN-guv, MN-sen2: Suffolk har målinger fra Minnesota, der guvernør Mark Dayton (D) og senator Al Franken har solide ledelser på sine respektive republikanske utfordrere.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også