FL-guv: En ny måling fra SurveyUSA gir ex-guvernør Charlie Crist(D) en 44-41 ledelse på guvernør Rick Scott (R).

Huset: Washington Posts siste måling gir demokratene en syltynn 45-44 ledelse blant registrerte velgere. Kanskje viktigere; på spørsmål om hva som er viktigst – å støtte presidenten eller å ha en republikansk kongress for å stagge ham, svarer 52% det siste, og bare 39% det første.

ME-guv: I Maine er det fortsatt jevnt, ifølge Rasmussen. Guvernør Paul LePage (R) og kongressmann Mike Michaud (D) har begge 40%,og uavhengige Eliot Cutler har 14%.

NE-sen2: En intern måling for Ben Sasse gir ham ledelsen i det republikanske primærvalget med 31%, mot 25% for Shane Osborn og 22% for Sid Dinsdale.

NC-sen2: PPP er ute med sin nyeste måling fra hjemstaten, og finner at delstatsrepresentant Thom Tillis har 46%, og dermed er over den «magiske» 40%-grensen for å unngå en ny valgrunde. Om så skulle skje at han faller under, har han allikevel solide ledelser på nummer to og tre i den andre runden. En annen måling fra National Research viser imidlertid Tillis helt nede på 27%. Vi får fasiten neste tirsdag.

MN-guv, MN-sen2: Suffolk har målinger fra Minnesota, der guvernør Mark Dayton (D) og senator Al Franken har solide ledelser på sine respektive republikanske utfordrere.