Mer

  Valgsnacks onsdag 23. april

  AL-6: En intern måling av det republikanske primærvalget viser meget jevnt løp, med kirurg Chad Mathis på 16%, delstatsrepresentant Paul DeMarco på 15%, forretningsmann Will Brooke på 10% og delstatssenator Scott Beason på 9%. Målingen ble tatt opp på vegne av Mathis.

  FL-13: Baptistpresten Manuel Sykes er første demokrat til å stille mot den nyvalgte republikaneren David Jolly.

  FL-19: Det republikanske primærvalget i FL-19 ble vunnet av forretningsmannen Curt Clawson med ca. 38% av stemmene. Han er nå storfavoritt foran suppleringsvalget 24. juni mot demokraten April Freeman. Jeg vurderer det valget til trygt republikansk.

  NY-guv: En ny måling gir guvernør Andrew Cuomo (D) en 58-28 ledelse over Rob Astorino (R). Samtidig viser målingen at mange velgere i utgangspunktet er positive til en mer progressiv kandidat enn den sentrumsorienterte Cuomo, dersom en slik skulle stille.

  OR-sen2: En intern måling for senator Jeff Merkley (D) gir ham solide forsprang på de to republikanske kandidatene; 53-32 over lege Monica Wehby og 50-34 over delstatsrepresentant Jason Conger.

  Senatet: NY Times har sin egen statistiske modell, som pr dags dato gir demokratene en 51% sjanse til å beholde flertallet i Senatet.

  WV-3: Endelig en demokratisk måling som gir kongressmann Nick Rahall (D) en ledelse på sin republikanske utfordrer, delstatssenator Evan Jenkins. Tallene er 52-40.

  WI-6: Ytterligere en kandidat vil melde seg på i det republikanske primærvalget; delstatssenator Joe Leibham møter kollega Glenn Grothman og delstatsrepresentant Duey Strobel i dette moderat republikanske distriktet. På demokratisk side er fylkesråd Mark Harris første kandidat til å stille.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også