Mer

  Valgsnacks tirsdag 22. april

  DE-ag, DE-ltguv: Viseguvernør Matt Denn (D) vil ikke ta gjenvalg til høsten, og stiller i stedet til justisminister – et verv som blir ledig, ettersom Beau Biden (D) går for guvernør i 2016.

  GA-11: En ny måling finner jevnt løp i dette sterkt republikanske setet, som blir ledig fordi Phil Gingrey stiller til Senatet. Delstatssenator Barry Loudermilk leder 25-23 over tidligere kongressmann Bob Barr.

  Huset: En (av mange) statistiske valgmodeller gir republikanerne en 239-196 seier i høstens kongressvalg. Dette er, pussig nok, eksakt det resultatet undertegnedes stalltips for april gir…

  IA-guv: PPP har foretatt en noe odiøs måling av guvernørvalget i Iowa, men finner i det minste guvernør Terry Branstad klar for gjenvalg, med en 43-38 ledelse på Jack Hatch (D).

  KS-guv: Rasmussen gir guvernør Sam Brownback (R) en 47-40 ledelse på demokrat Paul Davis.

  KY-sen3, KY-prez: Lovforslaget som ville tillatt senator Rand Paul (R) å stille både til gjenvalg og til president i 2016, har lidd en brutal død i det demokratkontrollerte delstatshuset.

  MD-guv: En måling finner viseguvernør Anthony Brown med en 27-11 ledelse på justisminister Doug Gansler, med delstatsrepresentant Heather Mizeur på 8%.

  WI-guv: Den kontroversielle delstatsrepresentanten Brett Hulsey (D) erklærte sitt kandidatur til guvernørjobben mandag.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også