Mer

  Valgsnacks for tirsdag 1. april

  Aller først: Påmeldingsfristen er ute i South Carolina.

  FL-guv: Senator Bill Nelson(D) har endelig bekreftet en gang for all at han ikke kommer til å stille til guvernør i 2014.

  HI-sen3: President Barack Obama har gitt sin støtte til senator Brian Schatz, som får en meget tøff intern utfordring fra kongresskvinne Colleen Hanabusa i det demokratiske primærvalget på Hawaii.

  MI-4: Lederen av finanskomiteen i Huset, republikaneren Dave Camp tar ikke gjenvalg. Camp, som er 60, har tidligere hatt helseproblemer med kreft. Distriktet skal forbli republikansk.

  MI-8: Borgermester Bryan Barnett er så langt eneste påmeldte republikaner til Mike Rogers sete, men flere andre vurderer å stille.

  MS-sen2: Rasmussen har målt og finner at begge republikanerne, senator Thad Cochran og hans interne konkurrent, delstatssenator Chris McDaniel har en solid ledelse på den demokratiske kandidaten, tidligere kongressmann Travis Childers. Cochran leder 48-31, mens McDaniel leder 47-35.

  RI-1: Veteran Cormick Lynch (R) vil stille mot kongressmann David Cicilline (D).

  TN-3: Det er strid i den republikanske leiren i dette trygge setet. Hovedaktørene er en kongressmann, en sønn av en tidligere kongressmann og en tredje kandidat som begge ville ha støtte fra.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også