Mer

  Valgsnacks for fredag 28. mars

  CA-guv: En måling fra California gir guvernør Jerry Brown (D) 47%, mot 10% for nærmeste utfordrer, den republikanske delstatsrepresentanten Tim Donnelly.

  GA-sen2: En ny måling bekrefter forretningsmann David Perdues ledelse i det republikanske primærvalget. Perdue har 21%, kongressmennene Paul Broun og Jack Kingston har 15% hver, kongressmann Phil Gingrey har 13% og tidligere guvernørkandidat Karen Handel har 10%.

  IA-sen: Det kan se ut som om Bruce Braley (D) allerede har fått en liten knekk i Iowa etter sin kommentar onsdag. Rasmussen har målt og finner at han bare leder 41-38 på forretningsmann Mark Jacobs og 40-37 på delstatssenator Joni Ernst. Ca. halvparten av målingen ble tatt opp etter at Braleys tabbe ble kjent.

  NV-ltguv: En intern måling for tidligere delstatssenator Sue Lowden (R) viser at hun leder 46-32 på sin republikanske primærvalgskonkurrent Mark Hutchinson og 44-36 på sin demokratiske motstander Lucy Flores. Som alltid må interne målinger tas med alle mulige forbehold.

  TX-4: To nasjonale grupper har gått ut med støtte til utfordrer John Ratcliffe (R) i hans kamp for å slå ut den 90 år gamle kongressmannen Ralph Hall (R) allerede i primærvalget i mai. De andre republikanerne i Texasdelegasjonen støtter imidlertid Hall.

  VA-sen2: Quinnipiac har målt, og finner senator Mark Warner (D) med en 46-31 ledelse på republikaner Ed Gillespie.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også