Mer

  Valgsnacks for tirsdag 25. mars

  AK-sen2: Rasmussen har målt og finner viseguvernør Mead Treadwell (R) med en 47-44 ledelse på senator Mark Begich (D). I en match mot tidligere justisminister Dan Sullivan (R) har både Sullivan og Begich 44%.

  CO-3: Tidligere direktør i delstatslotteriet, Abel Tapia, stiller for demokratene mot kongressmann Scott Tipton (R).

  IL-guv: Guvernørvalgkampen er i full gang i Illinois. Guvernør Pat Quinn forsøkte seg med en web-reklame der han sammenlignet sin republikanske konkurrent, investoren Bruce Rauner med den kjente Simpsonskarakteren Mr. Burns. Reklamen ble imidlertid hurtig tatt ned, da FOX klagde over misbruk av copyrightmateriale.

  MA-guv, MA-sen2: Det republikanske partiet i Massachusetts hadde sitt delstatsmøte i helgen og nominerte kandidaten fra 2010, forretningsmann Charlie Baker som guvernørkandidat og bystyremedlem Brian Herr som senatskandidat.

  NY-guv: En måling finner at guvernør Andrew Cuomo (D) leder 61-26 på sin republikanske utfordrer, fylkesråd Rob Astorino.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også