Mer

    Valgsnacks for mandag 24. mars

    Først: Påmeldingsfristen er ute i Utah.

    AR-guv: En intern måling for den republikanske guvernørkandidaten Asa Hutchinson gir ham en 44-36 ledelse over demokrat Mike Ross.

    DC-lokal: En PPP-måling av borgermestervalget i DC viser sittende borgermester Vincent Grey likt med sin hovedutfordrer, bystyremedlem Muriel Bowser. Begge har 27%.

    LA-6: En måling av kongressvalget i Louisianas 6. distrikt, som blir ledig til høsten, viser at tidligere guvernør og kongressmann Edwin Edwards (D) leder med 23%, foran delstatssenator Dan Claitor (R) med 20% og forretningsmann Paul Dietzel (R) med 19%. Imidlertid vinner Claitor en eventuell 2. runde med 52-47.

    NM-2: Advokat Leslie Endean-Singh har trukket seg fra den demokratiske nominasjonskampen. Dermed er partiets enestekandidat tidligere fylkeskommissær Rocky Lara.

    NJ-3: De republikanske partiorganisasjonene i fylkene Burlington og Ocean, som til sammen utgjør det 3 kongressdistriktet, har blitt enige om å støtte kandidaturet til tidligere borgermester Tom MacArthur. Tidligere senatskandidat, den svært konservative Steve Lonegan vil imidlertid fortsette sin kampanje frem mot primærvalget.

    NC-sen2: SurveyUSA har målt det republikanske primærvalget og finner delstatsrepresentant Thom Tillis i ledelsen med 28%, Dr Greg Bannon med 15% og sykepleier Heather Grant med 11%. Resten av feltet hadde under 10%.

    Senatet: Det nye nettstedet til analytikeren Nate Silver er ute med sin første vurdering av senatsvalget til høsten, og det er svært mye som er likt min vurdering her.

    WI-adm: Delstatsrepresentant Gary Bies (R) vil stille mot administrasjonsminister Doug LaFollette (D).

    WI-guv: En ny måling fra konservative Gravis gir guvernør Scott Walker (R) en 49-44 ledelse på demokrat Mary Burke.

    Jon Henrik Gilhuus
    Jon Henrik Gilhuus
    Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

    Les også