Mer

  Valgsnacks for fredag 21. mars

  CO-sen2: Også Harper har målt Colorado, og finner, i likhet med PPP jevnt løp. Senator Mark Udall (D) leder 45-44 på kongressmann Cory Gardner (R).

  DE-fin: Republikanerne stiller med sin antatt sterkeste kandidat til finansministerjobben i Delaware, Ken Simpler. Sittende finansminister Chip Flowers (D) utfordres i det demokratiske primærvalget av Sean Barney, som er rådgiver for guvernør Jack Markey.

  GA-sen2: SurveyUSA har målt det republikanske primærvalget og finner forretningsmannen David Perdue i teten med 29%. Kongressmann George Kingston har 19% med de tre andre på hhv 12, 11 og 10%.

  MA-guv: Justisminister Martha Coakley har fortsatt en solid ledelse i det demokratiske primærvalget til guvernør, samt en solid ledelse på republikanerne.

  MI-guv: En intern demokratisk måling finner guvernør Rick Snyder (R) med en knapp 45-42 ledelse på sin demokratiske utfordrer, Mark Schauer. En republikansk måling finner derimot Snyder med en 45-36 ledelse.

  MT-sen2: Rasmussen har målt og finner kongressmann Steve Daines (R) med 51% mot senator John Walsh (D) med 37%.

  OK-5: To nye republikanere har meldt seg på til det republikanske nominasjonsvalget for å plukke en erstatter til James Lankford(R), som stiller til Senatet: delstatsrepresentant Mike Turner og kongressrådgiver Harvey Sparks.

  SC-ltguv: Mike Campbell (R), sønn av tidligere guvernør Carroll Campbell, vil stille til viseguvernør i 2014. Det ryktes at tidligere justisminister Henry McMaster også vurderer å slenge seg på. Dette er for øvrig siste gang viseguvernøren velges uavhengig av guvernøren; fra 2018 blir de valgt sammen.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også