Mer

  Valgsnacks for onsdag 18. mars

  Aller først: Illinois hadde primærvalg i natt. Resultatene finner du her.

  CO-guv: PPP har målt, og finner guvernør John Hickenlooper (D) med en tosifret ledelse på alle sine republikanske konkurrenter.

  CO-sen2: Delstatssenator Owen Hill avsluttet sin kampanje for den republikanske senatsnominasjonen og gikk ut med støtte til kongressmann Cory Gardner. PPP finner for øvrig at Gardner ligger rett bak senator Mark Udall (D) 40-42.

  FL-guv: En lokal måling i Florida har demokrat Charlie Crist med en syltynn 34-33 ledelse på guvernør Rick Scott (R).

  ND-1: Demokratene har faktisk klart å få en troverdig kandidat til å stille mot kongressmann Kevin Cramer (R). Delstatssenator George Sinner er sønn av en tidligere guvernør og har en viss appell til republikanere, siden han representerer et distrikt som gikk 52-46 for Romney i 2012. Jeg endrer min rating til trolig republikansk.

  PA-6: Forretningsmann Mike Parrish trekker seg fra den demokratiske nominasjonskampen, og dermed står lege Manan Trivedi igjen som den eneste kandidaten. Tatt i betraktning at Trivedi er betydelig til venstre for Parrish og at han også har tapt to ganger før i dette distriktet, endrer jeg min vurdering til trygt republikansk.

  TX-guv: Emerson College har målt, og finner justisminister Greg Abbott (R) med en 49-42 ledelse på delstatssenator Wendy Davis (D).

  TX-4: En intern måling for tidligere statsadvokat John Ratcliffe gir ham en 47-35 ledelse på kongressmann Ralph Hall foran andre runde av det republikanske primærvalget.

  WY-adm: Wyomings administrasjonsminister Max Maxfield (R) tar ikke gjenvalg. Det ryktes at tidligere delstatsrevisor Rita Meyer, som tapteden republikanske guvernørnominasjonen i 2010, er interessert i å stille.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også