Mer

  Jeb Bush vurderer å stille

  Foto: Gage Skidmore
  Foto: Gage Skidmore

  Mer og mer tyder på at tidligere Florida-guvernør Jeb Bush (R) kan komme til å stille som presidentkandidat i 2016, ifølge Reuters.

  I løpet av de nærmeste ukene skal Bush (61) drive fundraising for republikanske kandidater i stater som Tennessee, New Mexico og Nevada. Deretter skal han tale for en republikansk-jødisk koalisjon i Las Vegas, hvor han vil møte en flere andre potensielle republikanske presidentkandidater.

  En rekke personer nær Bush hevder at motforestillingene hans mot å stille har avtatt den siste tiden, og at han nå sparrer med sine nærmeste om fordeler og ulemper ved å stille på en mer seriøs måte enn tidligere.

  Bush ligger for øyeblikket på tredjeplass i Pollsters gjennomsnitt av de nasjonale 2016-målingene. Bush ligger på 12,8 %, bak Mike Huckabee (17,6 %) og Chris Christie (13,9 %), men foran Rand Paul (10,3 %).

  Følger du 2016-bloggen på Twitter (@DetHviteHus2016) og Facebook.com/Presidentvalget2016?

  Christoffer Gundersen
  Christoffer Gundersen
  Praktikant for AmerikanskPolitikk.no våren 2014.

  Les også