RandPaul-Skidmore3
Foto: Gage Skidmore

Senator Rand Paul (R-Kentucky) vant enda en 2016-strawpoll i helgen, etter at han vant CPAC-strawpollen for andre år på rad forrige helg.

Paul vant med 15 % i meningsmålingen av konferansedeltakerne på Northeast Republican Leadership Conference, som gikk av stabelen i Nashua, New Hampshire i helgen. New Jersey-guvernør Chris Christie tok andreplassen med 13 % av stemmene.

Dr. Ben Carson, Wisconsin-guvernør Scott Walker og tidligere Pennsylvania-senator Rick Santorum fulgte med 11 %. Lousiana-guvernør Bobby Jindal tok 9 %, etterfulgt av tidligere Florida-guvernør Jeb Bush (8 %), Texas-senator Ted Cruz (4 %), Florida-senator Marco Rubio (3 %), Wisconsin-representant Paul Ryan (3 %), og tidligere FN-ambassadør John Bolton (3 %).

New Hampshire er andre stat ut i nominasjonssirkuset i 2016.

PS: Det er 655 dager til vi skriver januar 2016. I mellomtiden kan du følge 2016-bloggen vår på Facebook og Twitter.

2 Kommentarer

  1. […] Senator Rand Paul (R-Kentucky) vant enda en 2016-strawpoll i helgen, etter at han vant CPAC-strawpollen for andre år på rad forrige helg. Meningsmålingen av konferansedeltakerne på Northeast Republican Leadership Conference, som gikk av stabelen i Nashua, New Hampshire i helgen, ga Paul 15 %. New Jersey-guvernør Chris Christie tok andreplassen med 13 %. Du leser mer om de øvrige resultatene her. […]

  2. […] Senator Rand Paul (R-Kentucky) vant enda en 2016-strawpoll i helgen, etter at han vant CPAC-strawpollen for andre år på rad forrige helg. Meningsmålingen av konferansedeltakerne på Northeast Republican Leadership Conference, som gikk av stabelen i Nashua, New Hampshire i helgen, ga Paul 15 %. New Jersey-guvernør Chris Christie tok andreplassen med 13 %. Du leser mer om de øvrige resultatene her. […]