Mer

  Valgsnacks for onsdag 12. mars

  CO-guv: Rasmussen har også målt guvernørracet i Colorado, og finner guvernør John Hickenlooper med en grei ledelse på alle republikanske utfordrere. Dog virker det ikke som at de har spurt om tidligere kongressmann Bob Beauprez, som nylig erklærte seg som kandidat.

  FL-13: Nattens suppleringsvalg i Florida ble vunnet av republikaner David Jolly med tallene 48,43-46,56 over demokrat Alex Sink. Vi minner om vår og RRHs måling, som ga en 2% seier til Jolly – seiersmarginen var 1,87%. Ikke dårlig!

  Huset: PPP har målt stillingen på landsbasis og demokratene har nå en liten ledelse på republikanerne; 43-40.

  IL-13: Konservative WAA har målt det demokratiske primærvalget og finner tidligere dommer Ann Callis med en 41-25 ledelse på professor George Gollin.

  ME-guv: Kongressmann Mike Michaud (D) har sluppet en intern måling som gir ham en 39-35 ledelse på guvernør Paul LePage (R), med uavhengige Eliot Cutler helt nede på 16%.

  NC-sen2: PPP har målt og finner igjen jevnt løp i det republikanske primærvalget og jevnt løp mellom republikanerne og senator Kay Hagan.

  OK-5: To nye republikanske kandidater til James Lankfords sete i Oklahoma; delstatsrepresentant Mike Turner og baptistprest Harvey Sparks.

  WV-3: En intern måling for republikanerne viser delstatssenator Evan Jenkins (R) med en solid 54-40 ledelse på kongressmann Nick Rahall (D). De vanlige mengder salt må inntas samtidig med interne målinger.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også