Mer

  Valgsnacks for tirsdag 11. mars

  Aller først: Påmeldingsfristen er ute i Georgia.

  AK-1: Advokat Forrest Dunbar vil stille for demokratene mot kongressmann Don Young. Forretningsmann Matt Moore stiller allerede.

  AR-sen: En demokratisk måling viser 46-46 mellom senator Mark Pryor og kongressmann Tom Cotton.

  CO-sen: Rasmussen har målt og finner meget jevnt løp. Senator Mark Udall (D) har 42%, mot 41% for kongressmann Cory Gardner (R).

  FL-2: En intern demokratisk måling viser kongressmann Steve Southerland med en 42-40 ledelse på demokrat Gwen Graham.

  FL-13: PPP har målt i helgen, og deres siste resultat før nattens suppleringsvalg er 48% til demokrat Alex Sink mot 45% til republikaner David Jolly og 6% til libertarianer Lucas Overby. Blant de 60% som alt har stemt, har 52% stemt på Sink, mens 45% har stemt på Jolly og 3% har stemt på Overby. Imidlertid sier de 40% som ikke har stemt at de vil stemme på Jolly med 45-41 overvekt, og hele 10% går til Overby. Det mener jeg er et urealistisk høyt tall for ham.

  GA-sen: PPP har målt det republikanske primærvalget for en demokratisk organisasjon, og finner kongressmann Paul Broun i ledelsen med 27%, mot 14% for kollega Phil Gingrey og 13% for kollega Jack Kingston. Alle republikanerne ligger jevnt med, eller så vidt bak demokrat Michelle Nunn.

  IA-guv: Lokalavisen Des Moines Register har målt og finner guvernør Terry Branstad (R) med en solid 44-29 ledelse på demokrat Jack Hatch.

  KY-sen: Konservative POS har målt det republikanske primærvalget og finner senator Mitch McConnell med en klar 61-23 ledelse over sin interne utfordrer Matt Bevin.

  VT-guv: Republikanerne i Vermont har endelig en kandidat til å stille mot guvernør Peter Shumlin til høsten. Emily Peyton virker imidlertid mer som en hippieaktig figur enn en tradisjonell republikaner, og kommer nok til å få konkurranse om nominasjonen.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også