Mer

  Valgsnacks for fredag 6. mars

  Aller først: Påmeldingsfristen er ute i Arkansas.

  CA-rev: Borgermester i storbyen Fresno, Ashley Swearengin stiller som republikaner til delstatens comptrollerverv.

  NH-sen2: Tidligere Massachusettssenator Scott Brown er blitt mindre pop i nabostaten New Hampshire. En lokal måling viser senator Jeanne Sheheen med en 52-39 ledelse over Brown, som ennå ikke har erklært seg som kandidat.

  TN-9: Den hvite demokraten Steve Cohen representerer et svart distrikt i Tennessee, og har fått svarte utfordrere ved hvert eneste valg siden han første gang tok setet i 2006. I år er det den velstående advokaten Ricky Wilkins som visstnok planlegger å utfordre ham i primærvalget.

  VT-prez: USAs eneste sosialistiske senator, Bernie Sanders sier til The Nation at han er klar til å stille til president i 2016.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også