Aller først: Påmeldingsfristen er ute i Arkansas.

CA-rev: Borgermester i storbyen Fresno, Ashley Swearengin stiller som republikaner til delstatens comptrollerverv.

NH-sen2: Tidligere Massachusettssenator Scott Brown er blitt mindre pop i nabostaten New Hampshire. En lokal måling viser senator Jeanne Sheheen med en 52-39 ledelse over Brown, som ennå ikke har erklært seg som kandidat.

TN-9: Den hvite demokraten Steve Cohen representerer et svart distrikt i Tennessee, og har fått svarte utfordrere ved hvert eneste valg siden han første gang tok setet i 2006. I år er det den velstående advokaten Ricky Wilkins som visstnok planlegger å utfordre ham i primærvalget.

VT-prez: USAs eneste sosialistiske senator, Bernie Sanders sier til The Nation at han er klar til å stille til president i 2016.

1 kommentar

  1. […] “USA ut av Afghanistan. Hva skjer med hæren?”, av Francis Rønnestad (AmerikanskPolitikk.no): “Obama-administrasjonen varsler tøffe kutt i hæren. Hva er bakgrunnen, og hva sier det oss om veien videre? Antall amerikanske soldater skal reduseres til det laveste nivået siden USA tok sin leder-rolle i andre verdenskrig og den kalde krigen. Beslutningen kan i ettertid bli stående som avslutningen på en 20 år lang debatt om hvilken rolle hæren skal ha i det amerikanske militæret, og enda viktigere; hvordan USA skal tilnærme seg ulike sikkerhetstrusler i fremtiden.” LINK […]