Mer

  Valgsnacks for tirsdag 4. mars

  Aller først: Meningsmålingen vår fra FL-13 er nå offentliggjort. Dessuten er påmeldingsfristen ute i Maryland.

  AZ-7: Tre navn har alt meldt seg for å erstatte avtroppende Ed Pastor i dette trygt demokratiske setet: Fylkesråd Mary Wilcox, delstatssenator Steve Gallardo og delstatsrepresentant Ruben Gallego. Flere navn ventes.

  AR-ltguv: Som ventet har Arkansas vedtatt å ikke holde et suppleringsvalg på viseguvernørvervet før det ordinære valget i november. Posten har ikke vært besatt siden Mark Darr (R) måtte gå av i november pga. økonomisk snusk.

  CO-4: Delstatssenator Scott Renfroe vil stille til den republikanske nominasjonen; distriktsanklager Ken Buck som droppet ut av senatsracet, får dermed ikke fritt rom i dette trygge distriktet.

  MN-guv: En måling fra SurveyUSA viser at guvernør Mark Dayton leder med ca. 20% på sine republikanske utfordrere.

  NV-ltguv: Delstatsrepresentant Lucy Flores (D) vil stille til viseguvernørvervet i høst. Dersom hun vinner her vil det kunne være et alvorlig slag for guvernør Brian Sandovals planer om å utfordre senator Harry Reid i 2016.

  NY-13: Delstatsrepresentant Adriano Espaillat, som var ca. 1,000 stemmer unna å slå ut kongressmann Charlie Rangel i det demokratiske primærvalget i 2012, stiller igjen. Distriktet får en stadig større andel latinovelgere, så han bør ha gode sjanser.

  NY-24: Det republikanske partiet ser ut til å ha samlet seg om anklager John Katko. Han vil møte den demokratiske kongressmannen Dan Maffei.

  OK-5: Tidligere delstatssenator Steve Russell, som var med i teamet som arresterte Saddam Hussein, stiller i dette trygt republikanske distriktet.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også