Mer

  Valgsnacks for tirsdag 25. februar

  GA-guv: En måling utført av PPP for en demokratisk organisasjon viser 45% for guvernør Nathan Deal (R) mot 42% for delstatssenator Jason Carter (D).

  GA-12: Forretningsmann Eugene Yu dropper ned fra senatsracet til den republikanske primærkampen om hvem som skal kjempe mot kongressmann John Barrow til høsten.

  HI-guv: En ny måling fra Hawaii finner jevnt løp 37-37 mellom guvernør Neil Abercrombie og hans interne utfordrer, delstatssenator David Ige.

  IL-guv: WAA har målt det republikanske primærvalget og finner investor Bruce Rauner med 35%, hhv 14 og 13% for delstatssenatorene Bill Brady og Kirk Dillard og bare 8% for finansminister Dan Rutherford.

  MI-12: Kongressmann John Dingell (D), som først ble valgt til Representantenes hus i 1955, vil ikke stille til gjenvalg i 2014. Det ventes at hans kone er interessert.

  TX-guv: En lokal måling gir justisminister Greg Abbott (R) en 47-36 ledelse over delstatssenator Wendy Davis (D).

  TX-sen2: Senator John Cornyn har en 62-16 ledelse på sin interne utfordrer, kongressmann Steve Stockman i det republikanske primærvalget. Av større interesse er kanskje at konspirasjonsgærning Kesha Rogers leder det demokratiske primærvalget.

  WV-sen2: Republikaner Shelley Moore Capito har en 49-35 ledelse på demokrat Natalie Tennant ifølge Rasmussen.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også