Mer

  Valgsnacks for mandag 24. februar

  KS-guv: PPP har målt Kansas, og finner at guvernør Sam Brownback er blant landets minst populære. I et valg mot demokratenes kandidat Paul Davis, leder Davis 42-40.

  KS-sen: Samme måling finner at senator Pat Roberts heller ikke er særlig pop, men han leder sin demokratiske motstander Chad Taylor 48-32. De siste ukers skriverier om at han ikke er bosatt i Kansas mer, har ikke ført til noen særlig erosjon i velgerbasen og han har en klar 49-23 ledelse på sin interne utfordrer, lege Milton Wolf. Sistnevnte kommer trolig til å få en del pepper utover uken etter lørdagens avsløring om at han har vitset om døde menneskers røntgenbilder på Facebook.

  MO-prez: Guvernør Jay Nixon (D) sier han ikke er fremmed for å stille til president dersom Hillary Clinton ikke gjør det. Nixon er av mange ansett som en av de fremste visepresidentkandidatene for Hillary hvis hun stiller.

  NH-sen: Ifølge en måling PPP har utført for en demokratisk organisasjon, har senator Jeanne Shaheen en 47-39 ledelse over tidligere Massachusettssenator Scott Brown, som ennå ikke har avklart sitt kandidatur.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også