Mer

  Valgsnacks for tirsdag 18. februar

  Valgsnacks-logoHI-guv: Denne staten klatrer brått inn på min radar. En lokal måling viser at guvernør Neil Abercrombie ligger under 40-48 for sin antatte republikanske utfordrer, tidligere viseguvernør Duke Aiona. Han leder imidlertid det demokratiske primærvalget 47-38 over delstatssenator David Ige, som har lansert en kampanje mot ham i det demokratiske primærvalget. Ige fikk for øvrig backing fra delstatens lærerfagforening mandag. Som nevnt flere ganger før er Hawaii notorisk vanskelig å måle, så alle tall må tas med forbehold.

  TX-sen2: Konservative Gravis har målt det republikanske primærvalget i Texas, og finner at senator John Cornyn har en overraskende knapp ledelse på kongressmann Steve Stockman; 43-28.

  WA-4: I tillegg til delstatssenator Janea Newbry har ytterligere to republikanere meldt seg til å erstatte avtroppende Doc Hastings: delstatssenator Sharon Brown og tidligere landbruksminister Dan Newhouse. Det kan fortsatt komme flere tunge navn her.

  WV-sen2: En måling utført for en demokratisk organisasjon viser republikaner Shelley Moore Capito med en 45-39 ledelse på demokrat Natalie Tennant i dette åpne setet.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også