Mer

  Valgsnacks for mandag 17. februar

  Valgsnacks-logoAller først: Påmeldingsfristen er ute for republikanerne i VA-10, som har vedtatt en fremskyndet nominasjonsprosess i forhold til resten av delstaten.

  CA-31: Republikanerne har trolig to kandidater til å erstatte avtroppende George Miller (R) i dette klart demokratiske setet; bystyremedlem John Valdivia kommer til å levere papirer i løpet av uken, mens veteran Paul Chabot vurderer meget sterkt å stille.

  CA-33: Aviskommentator Matt Miller (D) vil også stille i dette setet, som blir tomt når Henry Waxman går av.

  HI-sen3: En måling fra Hawaii viser at kongresskvinne Colleen Hanabusa nå har en 48-40 ledelse på den guvernøroppnevnte senatoren Brian Schatz i det demokratiske primærvalget.

  HI-1: Nok en demokrat melder seg på til det som ser ut som et meget tett primæroppgjør; bystyremedlem i Honolulu, Joey Manahan.

  MD-guv: Viseguvernør Anthony Brown har 35%, mot 15% for justisminister Doug Gansler og 10% for delstatsrepresentant Heather Mizeur ifølge en måling av det demokratiske primærvalget fra The Baltimore Sun.

  MI-guv: En måling gir guvernør Rick Snyder en solid 47-39 ledelse over demokrat Mark Schauer.

  MI-sen2: Samme måling gir republikaner Terry Lynn Land en knapp 41-38 ledelse over demokrat Gary Peters.

  WA-4: Første republikaner til å melde seg som potensiell erstatter for Doc Hastings er delstatssenator Janea Newbry. Dette setet er det mest republikanske i hele Washington, så her kan det fort komme flere kandidater.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også