Valgsnacks-logoAK-sen: En meget snodig lokal måling fra Alaska har senator Mark Begich (D) med en klar 45-33 ledelse på republikaner Dan Sullivan, og med republikanernes upopulære og mer høyrevridde kandidat Joe Miller som uavhengig, med 10%. Viseguvernør Mead Treadwell (R) ble ikke målt mot Begich og Miller har så langt ikke gitt noen indikasjon på at han vil stille som uavhengig.

CA-31: Den republikanske kongressmannen Gary Miller tar ikke gjenvalg. Han ble valgt ved et arbeidsuhell fra demokratenes side i et sete som er på grensen for hva en republikaner normalt kan vinne. Heller enn å bli slått, velger han altså å si farvel.

CA-lokal: Bystyremedlem Kevin Faulconer (R) ser ut til å ha vunnet en klar seier i San Diegos borgermester tirsdag. Foreløpige tall indikerer en seier på rundt 9-10%.

ID-ltguv: Tidligere delstatssenator Bert Marley stiller for demokratene.

IL-guv: En tidligere ansatt har anklaget finansminister Dan Rutherford for seksuell trakassering. Rutherford avviser anklagene, og beskylder investor og motkandidat til den republikanske guvernørnominasjonen, Bruce Rauner for å stå bak.

RI-guv: En måling i Rhode Island finner jevnt løp mellom de demokratiske guvernørkandidatene. Borgermester Angel Taveras har 31%, mot 27% for finansminister Gina Raimondo. Nykommeren i racet, Clay Pell har foreløpig bare 15%, men primærvalget er så sent som 9. september.

TN-sen: En måling for senator Lamar Alexander (R) gir ham en solid 62-17 ledelse over sin interne utfordrer, delstatsrepresentant Joe Carr.

VA-sen: Harper har målt, og finner senator Mark Warner med en 44-38 ledelse på sin republikanske utfordrer, Ed Gillespie.

VA-10: Delstatsrepresentant Bob Marshall vil stille i det republikanske primærvalget i dette vippesetet som blir ledig til høsten. Marshall har tidligere tapt en senatsnominasjon og regnes som en kontroversiell konservativ.