Valgsnacks-logoAR-ltguv: Kongressmann Tim Griffin (R) tar ikke gjenvalg til Huset, men går i stedet for viseguvernørjobben i Arkansas. Samtidig har delstatsrepresentant Debra Hobbs (R) annonsert at hun dropper ned fra guvernørracet.

FL-13: En måling for flere lokale medier finner demokrat Alex Sink med en 42-35 ledelse over republikaner David Jolly. Suppleringsvalget for setet er den 11. mars. En annen måling utført av Saint Leo University finner Sink med en 46-37 ledelse.

KY-sen: Republikanske Wenzel har målt, og finner et meget jevnt løp i Kentucky. Senator Mitch McConnell leder 43-42 over Alison Lundergan Grimes og har dessuten en 59-17 ledelse i det republikanske primærvalget, der han utfordres av investor Matt Bevin.

NE-2: Delstatssenator (og ex-republikaner) Brad Ashley vil stille mot kongressmann Lee Terry. Jeg endrer min vurdering fra trolig til svakt republikansk.

NC-sen: Intet nytt i North Carolina. Senator Kay Hagan er fortsatt upopulær, og ligger ca. likt med en gjeng republikanere.

OK-5: Delstatssenator Al McAffrey, som var delstatens første åpent homofile folkevalgte, blir demokratenes kandidat i dette setet, som blir åpent fordi James Lankford stiller til Senatet.

WA-4: Kongressmann Doc Hastings (R) vil ikke ta gjenvalg til høsten. Setet skal være trygt republikansk.