Mer

  Valgsnacks for tirsdag 11. februar

  Aller først: Påmeldingsfristen er ute i Alabama!

  CA-9: Fylkesfunksjonær Karen Davis vil stille som republikaner mot kongressmann Jerry McNerney (D).

  Huset: NBC tar en titt på republikanske kongressdistrikt, og finner at et stort flertall av dem enten ikke har særlig mange latinoer, eller uansett ikke er særlig utsatt for demokratisk konkurranse. Således har de fleste kongressrepresentantene lite insentiv til å støtte noen radikal innvandringsreform.

  ID-skole: Delstatens skoleinspektør, Tom Luna (R) tar ikke gjenvalg.

  IA-3: Lobbyist Monte Shaw er femte republikaner til søke nominasjonen i dette jevne distriktet, som blir ledig når Tom Latham (R) går av. Det ser ikke ut til at noen av kandidatene tar 35% i primærvalget; dermed går avgjørelsen til konventet.

  KS-guv: Avtroppende forsikringskommissær Sandy Prager (R) har gått ut med støtte til den demokratiske guvernørkandidaten, delstatsrepresentant Paul Davis. Prager tilhører den moderate fløyen av partiet, som i stadig større grad er blitt skviset ut av embeter de siste årene.

  MO-guv: Tidligere Speaker i delstatshuset, Catherine Hathaway vil stille til guvernør for republikanerne… i 2016. Det ventes at delstatsrevisor Tom Schweich også vil stille til nominasjonen, men han må først få gjenvalg i år.

  WA-sen3: Aldri for tidlig… senator Patty Murray (D) annonserer at hun tar gjenvalg i 2016.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også