Mer

  Valgsnacks for onsdag 12. februar

  Valgsnacks-logoFL-16: Tidligere fotballstjerne Henry Lawrence vil stille for demokratene mot kongressmann Vern Buchanan (R).

  IL-guv: Chicago Tribune har målt det republikanske primærvalget, og finner investor Bruce Rauner med 40%, delstatssenatorene Bill Brady og Kirk Dillard med hhv 20 og 11% og finansminister Dan Rutherford med 13%.

  LA-sen: PPP har målt, og finner senator Mary Landrieu med en syltynn 45-44 ledelse på den republikanske kongressmannen Bill Cassidy.

  MT-ltguv: Guvernør Steve Bullock kaster ikke bort tiden. Han har alt utpekt en ny viseguvernør til å ta over etter John Walsh, som ble oppnevnt til Senatet. Den nye viseguvernøren er lærer Angela McLean.

  PA-6: Lege Manan Trivedi (D) forsøker seg før tredje gang i dette distriktet, som blir åpent fordi Jim Gerlach (R) ikke tar gjenvalg.

  WY-guv: Lege Taylor Haynes vil stille i det republikanske primærvalget, sammen med sittende guvernør Matt Mead og skoleinspektør Cindy Hill. Haynes er interessant fordi han er afroamerikansk, en etnisk gruppe som kun utgjør 1% av befolkningen i Wyoming.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også