Mer

  Valgsnacks for fredag 7. februar

  Valgsnacks-logoAller først: Påmeldingsfristen er ute i Ohio!

  AR-sen2: Rasmussen har målt, og har den republikanske kongressmannen Tom Cotton med en 45-40 ledelse over den demokratiske senatoren Mark Pryor.

  CA-lokal: Demokrat og tidligere borgermesterkandidat Mike Aguierre har gått ut med støtte til den republikansk kandidaten Kevin Faulconer foran tirsdagens borgermestervalg i San Diego. Aguierre sier han har jobbet med bystyremedlem Faulconer i kraft av sitt verv som byadvokat, og kjenner ham som en mann av integritet og uavhengighet.

  CA-33: Advokat Barbara Mulvaney er tredje demokrat som melder seg på i kampen om å erstatte Henry Waxman.

  CO-sen2: Quinnipiac har også målt senatsvalget, og finner senator Mark Udall med 2-7% ledelse på sine republikanske konkurrenter.

  KY-sen2: SurveyUSA har målt og finner at demokrat Alison Lundergan Grimes leder 46-42 på senator Mitch McConnell og 43-38 mot hans interne utfordrer, Matt Bevin.

  MT-sen2: Senatet godkjente senator Max Baucus som ny ambassadør til Kina i natt. Guvernør Steve Bullock må dermed plukke en etterfølger frem til valget i november, og de fleste venter at han velger sin egen viseguvernør John Walsh, som alt er kandidat.

  NJ-1: Republikanerne prøver i det minste å rekruttere en skikkelig kandidat i dette dypt demokratiske setet: Tidligere fotballproff Gary Cobb vil stille mot demokratene delstatssenator Donald Norcross. Cobb spilte for Philadelphia Eagles som har et stort publikum i de nordlige delene av New Jersey.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også