Mer

  Valgsnacks for mandag 3. februar

  Valgsnacks-logoCA-33: To kandidater har så langt meldt seg til avtroppende Henry Waxmans sete; tidligere Controller og tapende borgermesterkandidat i Los Angeles, Wendy Greuel og delstatssenator Ted Lieu.

  FL-19: Det vil bli arrangert et suppleringsvalg her den 24.juni for å erstatte den avgåtte republikaneren Trey Radel. Primærvalget, som ganske sikkert vil avgjøre hvem som skal representere dette konservative distriktet, avholdes 22. april.

  Huset: Den venstrevridde talkshowverten Bill Maher kommer til å be seerne om å nominere den verste representanten i Huset. Tanken er deretter å besøke vedkommende distrikt, holde stand-up shows og generelt generere så mye oppmerksomhet og negativ omtale som mulig før valgdagen.

  LA-lokal: Demokrat Mitch Landrieu ble lørdag gjenvalgt til borgermester i New Orleans. Han er bror av senator Mary Landrieu og nevnes som en mulig guvernørkandidat i 2015.

  MI-guv: Guvernør Rick Snyder (R) er en av få politikere som har penger nok til å kjøre TV-reklame under Super Bowl… reklamen spiller bla. på mottoet han ble valgt på i 2010; one tough nerd.

  NJ-sen2: Den første republikaneren til å melde seg er professor Murray Sabrin, som har tapt nominasjonen to ganger tidligere. Ord kan knapt beskrive hvor trygg senator Cory Booker er.

  VA-sen2: Libertarianer Robert Sarvis, som tok 6.5% av stemmene i fjorårets guvernørvalg sier han vil stille til Senatet i år. Den store forskjellen er selvsagt at Mark Warner og Ed Gillespie er svært mye bedre kandidater enn Terry McAuliffe og Ken Cuccinelli. Jeg tipper rundt 1% til Sarvis.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også