Valgsnacks-logoCA-33: Kongressmann Henry Waxman, første gang valgt i 1974, vil ikke stille til gjenvalg i 2014. Man kan sikkert vente en god del demokrater i dette nordvestlige LA-distriktet, som bla. omfatter kjente strøk som Santa Monica, Beverly Hills, Malibu og Redondo Beach. Det er trygt demokratisk (D+11).

FL-guv: Quinnipiac finner større avstand i Florida enn hva tidligere målere har gjort; her har ex-guvernør og demokrat Charlie Crist en 46-38 ledelse på republikaner og guvernør Rick Scott. Crist har ellers akkurat anskaffet seg en nokså ukjent kampanjeleder.

FL-19: Tidligere kongressmann Connie Mack (R) vil ikke prøve å ta tilbake setet han ga opp i 2012. Sittende kongressmann Trey Radel gikk av i forbindelse med kokainbesittelsen han ble dømt for, og Macks navn hadde vært nevnt som en mulig erstatter.

IN-8: Demokratene har endelig en kandidat til å utfordre kongressmann Larry Bucshon i dette vippedistriktet, som er kjent som «det blodige åttende». Forretningsmann Tom Spangler eier et møbelfirma i området.

LA-sen2: Rasmussen har målt Louisiana og finner kongressmann Bill Cassidy med en 44-40 ledelse på senator Mary Landrieu.

MA-guv: Justisminister Martha Coakley leder 46-36 på republikaner Charlie Baker. Finansminister Steve Grossman ligger derimot under 34-35 for Baker.

NE-guv: Justisminister Jon Bruning vurderer å stille i det republikanske primærvalget til guvernør. Han har tidligere avvist å stille, men sier han revurderer saken pga. kreft som nå er kurert.

NH-sen2: Tidligere Massachusettssenator Scott Brown (R) har ennå ikke erklært seg som kandidat, men ligger allikevel likt, 44-44, med senator Jeanne Sheheen (D).

NY-4: Distriktsanklager Kathleen Rice (D) har offisielt erklært sitt kandidatur for dette setet, som blir åpent når Carolyn McCarthy går av. Republikanerne har ikke funnet noen tung kandidat å samle seg om foreløpig.

PA-guv: Konservative Gravis har målt Pennsylvania, og finner at guvernør Tom Corbett taper for flere av sine demokratiske konkurrenter.