Mer

  Valgsnacks for onsdag 22. januar

  Valgsnacks-logoCA-guv: Som ventet har tidligere Bush-byråkrat Neel Kashkari offisielt erklært seg som kandidat. Han har tilgang til et stort nettverk donorer og er personlig velstående.

  CA-lokal: Ha saltet klart; dette er en PPP-måling for det Demokratiske parti i California og viser republikaner Kevin Faulconer likt med demokrat David Alvarez, begge har 46%. Personlig tror jeg dette betyr at Faulconer i realiteten er noen prosent foran.

  CO-5: Delstatssenator Owen Hill, som er en av flere senatskandidater, vurderer visstnok å stille i primærvalget mot kongressmann Doug Lamborn i stedet.

  FL-13: En intern måling fra republikaner David Jollys kampanje viser ham med en 43-38 ledelse over demokrat Alex Sink. Suppleringsvalget er 11. mars.

  IL-guv: En ny måling fra det republikanske primærvalget i Illinois viser investor Bruce Rauner i tet med 34%. Delstatssenator Bill Brady har 17%, finansminister Dan Rutherford har 15% og delstatssenator Kirk Dillard har 9%.

  LA-guv: Senator David Vitter (R) erklærte i dag at han vil søke guvernørjobben i 2105. Vitter har satt sitt preg på delstatens republikanske parti de siste årene og starter som favoritt.

  TX-guv: Lokalpressen har gravd litt i biografien til delstatssenator Wendy Davis (D) og finner at en del detaljer er mildt sagt uklare.

  VA-guv: Nylig avgåtte guvernør Bob McDonnell (R) ble tirsdag anklaget i en føderal domstol for økonomiske misligheter under sin embetsperiode.

  VA-sen2: Roanoke College, som faste lesere vil huske som Virginias suverent kleineste meningsmåler både i 2012 og 2013, er ute med sin versjon av senatsracet: 50-21 til demokrat Mark Warner over republikaner Ed Gillespie.

  Jon Henrik Gilhuus
  Jon Henrik Gilhuus
  Valganalytiker for AmerikanskPolitikk.no. Tidligere president av Monticello Society.

  Les også