Mer

  Valgsnacks for tirsdag 7. januar

  Valgsnacks-logoNC-12: Demokraten Mel Watt trakk seg mandag fra Kongressen og ble sverget inn til å lede det føderale byrået som kontrollerer pantelånsgigantene Freddie Mac og Fannie Mae. Det vil bli avholdt nyvalg i North Carolina på de ordinære primærvalgdatoene. Setet er bunnsolid demokratisk, så all spenning er knyttet til det allerede overbefolkede primærvalget.

  PA-6: Kongressmann Jim Gerlach, en forholdsvis moderat republikaner, tar ikke gjenvalg til Huset. Gerlach har vært nevnt som en mulig erstatter for den mektig upopulære guvernør Tom Corbett, men vil ikke utfordre Corbett i primærvalget.

  SC-ltguv: Viseguvernør Glenn McConnell tar ikke gjenvalg i 2014. McConnell rykket opp fra jobben som senatsleder da den valgte viseguvernøren, Ken Ard måtte trekke seg pga. korrupsjonsanklager.

  WY-sen: Utfordrer Liz Cheney trekker seg fra den allerede bitre nominasjonskampen. Kilder viser til personlige årsaker, samt skuffelse over at senator Mike Enzi fortsatt har en solid ledelse på målingene.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også