House-of-Cards-Season-2-Poster.jpg

Sesong 2 av Netflix-serien «House of Cards» slippes 14. februar. Traileren er lovende.

Du leser min anmeldelse av første sesong her.

Kort oppsummert: Mange godsaker som lover godt for sesong to! Bare ta en titt på traileren:

4 Kommentarer

  1. Amazon har en fornøyelig serie om fire Republikanske senatorer som deler hus, «Alpha House». Jeg har sett alle episodene så langt, og det er en sitcom, men den er ganske moro for den som følger med amerikansk politikk.
    Den ene senatoren er en ung, fersk latino-senator fra Flordia, med store ambisjoner for 2016. Historien hans om foreldrene som flyktet fra Castro-Cuba er diffus, men han tar de frem rett som det er. Minner litt om en vi alle kjenner, ikke sant?

  2. Amazon har en fornøyelig serie om fire Republikanske senatorer som deler hus, «Alpha House». Jeg har sett alle episodene så langt, og det er en sitcom, men den er ganske moro for den som følger med amerikansk politikk.
    Den ene senatoren er en ung, fersk latino-senator fra Flordia, med store ambisjoner for 2016. Historien hans om foreldrene som flyktet fra Castro-Cuba er diffus, men han tar de frem rett som det er. Minner litt om en vi alle kjenner, ikke sant?