Mer

  Valgsnacks for fredag 3. januar

  Valgsnacks-logoFL-13: En måling av det republikanske primærvalget forut for suppleringsvalget om halvannen uke gir tidligere kongressrådgiver David Jolly 39-28 over delstatsrepresentant Kathleen Peters.

  HI-sen: Denne artikkelen tar et dypdykk i det demokratiske primærvalget mellom den guvernøroppnevnte senator Brian Schatz og kongressmedlem og utfordrer Colleen Hanabusa. For å oppsummere; Schatz kjører en vanlig kampanje i hovedsak rettet mot hvite og partiaktivister. Hanabusa kjører en kampanje mer vanlig for Hawaii og rettet mot asiater.

  MT-sen: Viseguvernør John Walsh, som stiller til Senatet i 2014 og har vært nevnt som en mulig erstatter for senator Max Baucus, som er nominert til ambassadør i Kina, kan være i trøbbel. Påstander har dukket opp om at han skal ha misbrukt sin stilling som sjef for delstatens nasjonalgarde.

  MT-1: Tidligere kongressmann Denny Rehberg vurderer å stille igjen til sitt gamle sete, som han ga opp for å stille mot senator Jon Tester i 2012.

  OH-guv: Fylkeskommisjonær Todd Portune slenger seg med i det demokratiske primærvalget. Det har lenge vært antatt at fylkeskommisjonær Ed FitzGerald skulle få nominasjonen uten motstand, men skandalene rundt FitzGeralds valg av viseguvernør har tydeligvis lokket Portune inn i valget.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også