Mer

  Valgsnacks for mandag 30. desember

  Valgsnacks-logoHI-guv: President Barack Obama har gitt offentlig støtte til guvernør Neil Abercrombies kampanje for gjenvalg. Abercrombie, som var en venn av Obamas mor, får konkurranse i det demokratiske primærvalget fra delstatssenator David Ige.

  KS-guv: En rekke navn innen Kansaspolitikken går mot gjenvalg for guvernør Sam Brownback. For det meste dreier det seg om folk som har tapt for mer konservative allierte av Brownback i diverse primærvalg. Som tidligere nevnt er det republikanske partiet i delstaten splittet mellom moderate og konservative, og forrige gang denne splitten var så stor og så offentlig som nå, vant demokratene guvernørvalget og holdt embetet i to perioder.

  LA-sen: Delstatsrepresentant Paul Hollis (R) melder seg på senatsracet.

  NY-24: Assisterende distriktsanklager John Katko kommer til å trekke seg fra embetet den 11. januar, og ifølge lokale kilder stille til Huset, mot sittende kongressmann Dan Maffei.

  NC-7: Tidligere delstatssenator David Rouzer kan komme til å få konkurranse om den republikanske nominasjonen fra fylkesråd Woody White. Rouzer var nær å slå ut den demokratiske kongressmannen Mike McIntyre i 2012, men gjorde det dårlig i forhold til Mitt Romneys oppslutning i distriktet.

  OK-guv: Tidligere delstatssenator Randy Brogdon utfordrer guvernør Mary Fallin i det republikanske primærvalget. Den mer konservative Brogdon tok 39% mot Fallin ved primærvalget i 2010.

  UT-ag: Guvernør Gary Herbert utnevnte Sean Reyes til å erstatte avgåtte justisminister John Swallow.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også