Mer

  AmerikanskPolitikk.no søker nye praktikanter

  Høstens praktikanter har tatt juleferie og vi søker nye praktikanter. Noe for deg?

  Praktikantordningen her på AmerikanskPolitikk.no oppstod ved en tilfeldighet høsten 2012 da jeg ble kontaktet av fire norske studenter som tok et semester ved American University i Washington, D.C.

  Det endte med at de jobbet for nettsiden to dager i uken ut semesteret, noe de fikk godkjent som en del av Washington Semester ved American University. Du leser mer om erfaringene til Vebjørn Barlaup, Magnus Bergøy, Astrid Øvre Helland og Heidi Waage Rasmussen fra høsten 2012, her.

  Stafettpinnen ble videreført av Vebjørn Barlaup, Marius Bjerknæs, Kenneth Flage og Amund Thomassen vinteren og våren 2013. I høst tok Kristian Aaser, Håvard Rustad Markussen, Eivind Leiro og Nicolai Lægreid Buzatu over.

  Praktikantene har økt bredden i dekningen vår, noe som blant annet muliggjorde lanseringen av «Morgenkaffen» i januar 2013.

  Noe for deg?

  Som redaktør av AmerikanskPolitikk.no har jeg store planer for nettsiden i året og årene som kommer. Jeg har med meg mange flinke skribenter og i valgåret 2014 skal vi tilby den beste norske dekningen av amerikansk politikk og valgkamp.

  Mye kommer til å handle om mellomvalget, men vi skal også dekke innen- og utenrikspolitikk på en grundigere måte enn det norske medier gjør.

  Dersom du er inter­es­sert i å bli en del av ampol-laget sender du en kort søknad med noen ord om hva du ønsker å bidra med, CV og noen tekst­prøver til post at ampol.no. Ikke nøl med å sende eventuelle spørsmål du har om praktikantordningen.

  PS: Du kan søke på prak­ti­kant­stil­lingen selv om du ikke studerer i Washington.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også