Valgsnacks-logoFL-19: Kongressmann Trey Radel forlot avrusningsklinikken torsdag for å gjenoppta sitt virke i Huset (som dog ikke kommer sammen før i januar). Fortsatt er det uvisst om han går for gjenvalg, men han virket kampklar i går.

MS-sen: En måling for konservative Human Events finner senator Thad Cochran og utfordrer, delstatssenator Chris McDaniel med 40% hver. Harper har imidlertid målt samme race, og finner Cochran med en 54-31 ledelse. Begge er republikanere.

OH-guv: PPP finner guvernør John Kasich med en knapp 40-38 ledelse på demokrat Ed FitzGerald. Målingen ble utført for en progressiv gruppe.

VA-ag: Delstatssenator Mark Obenshain erkjente nederlaget for sin demokratiske kollega Mark Herring på onsdag. Dermed blir det to nyvalg på nyåret fra demokratiske distrikt i delstatssenatet; et for Herring og et for viseguvernør Ralph Northam. Demokratene kontrollerer nå alle fem verv valgt på delstatsnivå i Virginia, noe de ikke har gjort siden 70-tallet.