Mer

  Valgsnacks for mandag 16. desember

  AZ-adm: Delstatssenator Leah Landrum-Taylor stiller for demokratene til dette vervet.

  Valgsnacks-logoCA-45: Fylkesråd John Moorlach stiller mot delstatssenator Mimi Walters i dette distriktet, som blir åpent når kongressmann John Campbell avstår fra gjenvalg i 2014. Både Moorlach og Walters er republikanere.

  Huset: En ny måling viser at republikanske velgere er mer optimistiske enn demokratiske foran mellomvalget i 2014.

  IA-prez: Des Moines Register har en måling av presidentvalget i 2016 og finner at Hillary Clinton er best likt på demokratisk side, mens tidligere visepresidentkandidat Paul Ryan er best likt på republikansk side, fulgt av Mike Huckabee og Rick Santorum.

  LA-ltguv: Delstatssenator Elbert Guillory, som byttet parti tidligere i år, vil stille til viseguvernør i 2015 som republikaner.

  SC-sen: Demokratene har nå to motkandidater til Tim Scott, som ble oppnevnt som erstatter for senator Jim DeMint da han gikk av i januar i år. I tillegg til fylkesrådsmedlem Joyce Dickerson vil tidligere rådgiver i handelsdepartementet Rick Wade stille.

  SC-skole: Skoleinspektør (et valgt verv på delstatsnivå) Mick Zais (R) vil ikke stille til gjenvalg.

  TX-sen: Senator John Cornyn leder 50-6 på sin interne utfordrer, kongressmann Steve Stockman. I tillegg har Cornyn rundt 7 millioner dollar på bok, mens Stockman har stusselige 32,000.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også