Mer

  Valgsnacks for fredag 13. desember

  Valgsnacks-logoAZ-guv: En ny måling fra Arizona viser at administrasjonsminister Ken Bennett har en liten ledelse blant de republikanske kandidatene, men at det er en stor andel velgere som ikke har bestemt seg. Likedan er det mange ubestemte i partistriden; her har de republikanske kandidatene en knapp ledelse på den eneste demokraten.

  Huset: Den demokratiske meningsmåleren Stan Greenberg mener den beste strategien for demokratene fremover er å komme på offensiven med helsereformen. Rådet er basert på omfattende testing i 86 kongressdistrikt over hele landet.

  NH-sen: National Journal melder at stadig flere ledende republikanere i New Hampshire vil ha tidligere Massachusettssenator Scott Brown til å stille i deres stat. Enkelte valgnerder siklet ellers over tanken på at tidligere senator Judd Gregg kunne komme til å stille igjen, etter at det ble kjent i dag at han ville slutte i sin nåværende stilling. Gregg var imidlertid kjapp med å avkrefte ryktene med et «been there, done that».

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også