Mer

  Valgsnacks for torsdag 12. desember

  Valgsnacks-logoKS-sen: Senate Conservatives Fund (SCF) gir sin støtte til utfordrer Milton Wolf i Kansas. Wolf er slektning av Obama på morssiden, men er ihuga motstander av presidentens politikk og stiller derfor mot senator Pat Roberts i det republikanske primærvalget. SCFs valg av kandidater så langt kan tyde på at de er mer opptatt av ideologisk renhet enn av å nominere valgbare personer.

  TX-guv: Her er oversikten over alle delstatsprimærvalgene i Texas.

  TX-huset: Her er oversikten over alle kongressprimærvalgene fra Texas i mars.

  VA-10: Nok en demokrat, fylkesråd John Foust vil stille mot Frank Wolf (R), som til tross for at han sitter i et av de jevneste distriktene har vært ganske trygg i mange år. Demokratene håper kanskje at 2014 er året han vil gå av.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også