Mer

  Valgsnacks for fredag 6. desember

  Valgsnacks-logoCA-guv: Guvernør Jerry Brown er en av de mer populære i landet, med 58% jobboppslutning og 40% ledelse på et par aktuelle republikanere.

  CA-26: Forretningsmann Rafael Dagnesses har meldt sin interesse for den republikanske nominasjonen, som han i så fall må kjempe om med delstatssenator Jeff Gorell.

  KY-guv: Mangemillionær og tidligere bystyremedlem i Louisville, Hal Heiner vil kjempe om den republikanske nominasjonen i 2015.

  LA-6: Delstatssenator Dan Claitor (R) stiller i dette distriktet, som blir ledig fordi sittende kongressmann Bill Cassidy stiller til Senatet.

  MN-7: Delstatssenator Torrey Westrom vil stille for republikanerne mot kongressmann Colin Peterson. Westrom er blind, og vil dersom han vinner bli den første blinde kongressmannen på mange år.

  OH-ltguv: Demokratenes viseguvernørkandidat Eric Kearney skylder visstnok rundt 1 million dollar i skatte til diverse myndigheter. Dette har naturlig nok komplisert valgkampen til guvernørkandidat Ed FitzGerald, som prøver å fremstå som en reformator og i tillegg får det nok mange til å stille spørsmål ved vurderingsevnen hans.

  VA-4: Kongressmann Randy Forbes gjør sitt for det republikanske partiets renomme ved å angripe kongresskomiteens støtte til de homofile kandidatene Carl DeMaio (CA-52) og Richard Tisei (MA-6).

  WI-adm: Fylkespartileder Bill Folk (R) vil stille til administrasjonsminister. Sittende minister er demokraten Doug LaFollette, som ble valgt første gang på 70-tallet.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Statsviter, forfatter og programleder av podkastene "Amerikansk politikk" og "Valgkampsirkuset".

  Les også