Mer

  Valgsnacks for onsdag 4. desember

  Valgsnacks-logoDC-lokal: Washingtons borgermester, Vincent Gray vil stille til gjenvalg i 2014.

  FL-19: Kongressmann Trey Radel fortsetter å klore seg fast, mens stadig flere republikanere ønsker at han skal gå av. Radel ble tatt for kokainbesittelse for noen uker siden.

  LA-guv, LA-sen: Senator David Vitter (R) vil bestemme seg i løpet av januar 2014 for om han stiller til guvernør i 2015.

  NY-13: Den svarte predikanten Michael Walrond vil stille i det demokratiske nominasjonsvalget i dette distriktet som for tiden innehas av mangeårige representant Charlie Rangel. Dersom Rangel ikke tar gjenvalg blir det helt sikkert mange om beinet i dette meget demokratiske setet.

  TX-sen: Den søkkrike tannlegen David Alameel vil stille for demokratene mot John Cornyn i 2014. i 2012 brente Alameel av 4.5 millioner dollar på det demokratiske primærvalget i kongressdistrikt 33, men tok bare 10% av stemmene. Selv om han skulle ta nominasjonen vil han neppe utgjøre noen fare for Cornyn.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også