Mer

  Julekalenderen, 4. desember: Washingtons «Nerd Prom»

  4-des

  Det er 4. desember og vi tar turen tilbake til «The White House Correspondents Dinner», populært kalt «Nerd Prom.»

  Washington-eliten hadde som vanlig invitert med seg Hollywood-kjendiser til årets største fest i DC. Representant Francis Underwood (D-South Carolina), innpiskeren i Representantenes hus fra Netflix-serien «House of Cards», deltok.

  De som har sett den første sesongen av «House of Cards» vil kose seg (anmeldelsen vår finner du her) med videoklippet nedenfor. De som i tillegg følger amerikansk politikk tett vil storkose seg. Enjoy:

  Kveldens hovedtaler var komikeren Conan O’Brien:

  En av de beste vitsene:

  «Pre­si­dent Obama and John Boehner are kind of like a blind date betwe­en­ An­derson Cooper and Rachel Maddow. In theory, they under­stand each other’s positions but, deep down, you know nothing’s ever going to happen.”

  President Barack Obama leverte også noen av taleskrivernes beste vitser:


  I årets jule­ka­lender ser vi til­bake på året som har gått og løfter fram de vik­tigste hen­del­sene og de beste artik­lene.

  Redaksjonen
  Redaksjonen
  Amerikansk politikk - på norsk! Opprettet i 2010 med mål om å levere en balansert og faktabasert dekning av amerikansk politikk.

  Les også