Mer

  Valgsnacks for mandag 2. desember

  Valgsnacks-logoIL-guv: WAA har målt det republikanske primærvalget, og finner investor Bruce Rauner i ledelsen med 26%, mot 18% for delstatssenator Bill Brady, 17% for finansminister Dan Rutherford og 10% for delstatssenator Kirk Dillard.

  MS-sen: Senator Thad Cochran lovet tidlig i november at han ville meddele sine gjenvalgsintensjoner før månedens utløp, men intet nytt så langt.

  NH-sen: Tidligere senator Bob Smith (R) vil allikevel stille mot senator Jeanne Shaheen i 2014. Smith sier at han har ventet og ventet på andre kandidater, men siden ingen har meldt seg vil han nå stille. Samtidig har tidligere Massachusetts-senator Scott Brown (R) gjort twitterkontoen sin delstatsnøytral, noe som av enkelte tas til inntekt for at han forbereder seg på å stille i New Hampshire.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også