Mer

  Valgsnacks for torsdag 28. november

  Valgsnacks-logoCO-lokal: Den tredje demokratiske delstatssenatoren som var utsatt for en tilbakekalling, Evie Hudak, har valgt å gå av i stedet. En avgang fører til at partiet oppnevner en erstatter, og for at republikanerne skal overta setet (og dermed flertallet i delstatssenatet) må de nå samle inn underskrifter på nytt.

  Huset: Reid Wilson har en interessant sak der han spør om forutsetningen nå er tilstede for en republikansk bølge i 2014, slik som i 2010. Som den gang er en upopulær president og en upopulær helsereform hovedingrediensene.

  MS-sen: Delstatsrevisor Stacey Pickering uttaler at han vil stille dersom senator Thad Cochran ikke tar gjenvalg i 2014. Cochran har lovet å bestemme seg i løpet av november.

  Senatet: National Journal har sett på senatsvalgene i 2014 og etter deres vurdering er nå de syv mest utsatte setene i dag holdt av demokrater – og 13 av de 15 mest utsatte.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også