Valgsnacks-logoCA-26: Delstatsrepresentant Jeff Gorell (R) vil stille mot kongresskvinne Julia Brownley (D), som ble valgt første gang i 2012. Brownings motkandidat fra den gang, tidligere delstatssenator Tony Strickland venter trolig på en åpning i det 25. distriktet, der ryktene har gått en stund om kongressmann Buck McKeons pensjonsplaner.

FL-19: Flere lokale republikanske partiledere ber kongressmann Trey Radel om å gå av, etter han ble tatt for kokainbesittelse. Radel nekter foreløpig å gå, men har på den annen side heller ikke sagt noe om sine gjenvalgsplaner.

IL-guv: PPP finner at guvernør Pat Quinn ligger jevnt med sine fire republikanske utfordrere. Senator Dick Durbin leder midlertid med god margin på sine utfordrere.

NJ-3: Delstatsrepresentant David Wolfe er den første republikaner til å erklære seg som kandidat i dette distriktet, som blir ledig når partifelle og kongressmann Jon Runyan avstår fra gjenvalg neste år.

OH-guv: Quinnipiac finner at guvernør John Kasich har en 44-37 ledelse på sin demokratiske utfordrer, fylkeskommisjonær Ed FitzGerald.

PA-guv: PPP finner at guvernør Tom Corbett er mer upopulær enn noen gang, og ligger etter sine demokratiske utfordrere.

VA-ag: Republikanernes kandidat Mark Obenshain vil be om en omtelling av justisministervalget, som han ifølge valgstyret tapte med 165 stemmer.