Valgsnacks-logoIA-sen: Harper har målt Iowa og finner de republikanske senatskandidatene svært lite kjente, men allikevel konkurransedyktige med den demokratiske kongressmannen Bruce Braley.

NH-2: Delstatsrepresentant Marilinda Garcia er nå offisielt kandidat til den republikanske nominasjonen. Hennes motstander i primærvalget blir tidligere delstatssenator Gary Lambert.

NE-sen: Det republikanske primærvalget i Nebraska har tatt en negativ vending etter at de nasjonale gruppene kastet seg inn i kampen mellom tidligere finansminister Shane Osborn og universitetspresident Ben Sasse.

VA-guv: Demokraten Mark Herring ble sertifisert som vinner av justisministervalget i dag, men hans republikanske motstander Mark Obenshain forventes å be om en ny opptelling. Forskjellen var på 165 stemmer av over 2,2 millioner totalt.

VA-sen: I tillegg til avtroppende justisminister Ken Cuccinelli nevnes delstatssenator Jeff McWaters som en mulig republikansk kandidat mot Mark Warner neste år. McWaters er Virginias rikeste delstatspolitiker, med en formue på minst $25 millioner og er ikke på valg før i 2015.