Mer

  Valgsnacks for tirsdag 26. november

  Valgsnacks-logoIA-sen: Harper har målt Iowa og finner de republikanske senatskandidatene svært lite kjente, men allikevel konkurransedyktige med den demokratiske kongressmannen Bruce Braley.

  NH-2: Delstatsrepresentant Marilinda Garcia er nå offisielt kandidat til den republikanske nominasjonen. Hennes motstander i primærvalget blir tidligere delstatssenator Gary Lambert.

  NE-sen: Det republikanske primærvalget i Nebraska har tatt en negativ vending etter at de nasjonale gruppene kastet seg inn i kampen mellom tidligere finansminister Shane Osborn og universitetspresident Ben Sasse.

  VA-guv: Demokraten Mark Herring ble sertifisert som vinner av justisministervalget i dag, men hans republikanske motstander Mark Obenshain forventes å be om en ny opptelling. Forskjellen var på 165 stemmer av over 2,2 millioner totalt.

  VA-sen: I tillegg til avtroppende justisminister Ken Cuccinelli nevnes delstatssenator Jeff McWaters som en mulig republikansk kandidat mot Mark Warner neste år. McWaters er Virginias rikeste delstatspolitiker, med en formue på minst $25 millioner og er ikke på valg før i 2015.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også