Valgsnacks-logoCA-lokal: Det republikanske bystyremedlemmet Kevin Faulconer tok ca. 43% i første runde av borgermestervalget i San Diego tirsdag. Han får trolig følge av bystyremedlem David Alvarez (D), som har en knapp ledelse på Nathan Fletcher i kampen om andreplassen (ikke alle stemmer er talt opp ennå). Andre runde avholdes en gang tidlig i 2014.

CO-sen: Quinnipiacs måling fra i går inneholder også en senatsdel. Her har senator Mark Udall en knapp 45-42 ledelse på distriktsanklager Ken Buck, og tilsvarende tall mot en del andre republikanere.

MI-sen: En måling i Michigan viser dødt løp; 37% for demokrat Gary Peters mot 36% for republikaner Terry Lynn Land.

OH-ltguv: Demokratenes sannsynlige guvernørkandidat Ed FitzGerald har valgt delstatssenator Eric Kearney som sin viseguvernørkandidat.

WI-ltguv: Delstatssenator John Lehman (D), som slo ut en sittende republikaner i et tilbakekallingsvalg i 2012, vil stille til viseguvernør. Distriktet, som er på valg i 2014, ble tegnet om og er nå mer konservativt.