Mer

  Valgsnacks for onsdag 20. november

  Valgsnacks-logoCO-guv: Quinnipiac har målt i Colorado, og finner at guvernør John Hickenlooper er upopulær, men at han fortsatt leder på alle de fire republikanske utfordrerne. Imidlertid tar han 46% eller mindre, så han er helt klart sårbar. Selv avventer jeg republikanernes primærvalg før jeg endrer min spådom om trolig demokratisk.

  FL-13: Demokrat Alex Sink leder klart på to av de tre påmeldte republikanske kandidatene, viser en måling fra St Pete Polls. Den ene er advokat David Jolly, som er tidligere rådgiver for avdøde Bill Young og den andre er delstatsrepresentant Kathleen Peters, som akkurat har kastet seg inn i republikanernes primærvalg. Selve suppleringsvalget er i mars neste år.

  FL-19: Kongressmann Trey Radel (R) ble arrestert i forrige måned for kokainbesittelse. Setet er trygt republikansk (R+12), men denne type nyheter har det med å lokke frem interne utfordrere og Radel tok bare 30% i primærvalget i fjor.

  MS-sen: Sittende senator Thad Cochran leder bare 44-38 på sin utfordrer, delstatssenator Chris McDaniel, ifølge en måling utført av PPP. Setet er fortsatt trygt republikansk.

  MT-sen: Republikanerne ligger an til å kapre Montana neste år, ifølge PPP. Kongressmann Steve Daines leder 52-35 over viseguvernør John Walsh og 51-36 over hans forgjenger John Bohlinger.

  MT-1: Samme måling viser at republikanerne også ligger an til å holde setet som Daines forlater; fire republikanere leder på demokratenes sannsynlige kandidat.

  NC-6: Distriktsanklager Phil Berger Jr, som er favoritt til å etterfølge Howard Coble, har meldt seg på i det republikanske primærvalget. Han er trolig ikke sistemann i dette konservative distriktet.

  VA-sen: Avtroppende justisminister Ken Cuccinelli, som akkurat tapte guvernørvalget, sier han finner ideen om et senatskandidatur i 2014 «fristende».

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også