Mer

  Valgsnacks for mandag 18. november

  Valgsnacks-logoCA-guv: Tidligere leder for Bushadministrasjonens TARP-program, den søkkrike investoren Neel Kashkari, kommer trolig til å stille til guvernør i California.

  CA-lokal: SurveyUSA har målt San Diego, som avholder første runde av borgermestervalget på tirsdag. Det republikanske bystyremedlemmet Kevin Faulconer har 40%, mens de to demokratene Nathan Fletcher (24%) og David Alvarez (22%) ligger helt likt i kampen om andreplassen. De fleste republikanere håper Alvarez vinner, siden han er mest venstrevridd, og dermed lettere å slå i andreomgangen.

  KY-sen: En måling utført av et demokratisk firma for lokale fagforeninger finner den republikanske senatslederen Mitch McConnell med en 41-40 ledelse på administrasjonsminister Alison Lundergan Grimes.

  LA-5: Forretningsmannen Vance McAllister tok en meget overraskende seier i andre og avgjørende runde i suppleringsvalget i Louisianas femte kongressdistrikt. McAllister vant ca. 60-40 over sin konkurrent, delstatssenator Neil Riser. Begge er republikanere.

  ME-2: En intern måling for republikaner og tidligere delstatssenator Kevin Raye viser ham med en 45-31 ledelse på den nærmeste demokraten. Setet blir ledig fordi kongressmann Mike Michaud stiller til guvernør.

  MS-sen: Tidligere kongressmann Travis Childers, som representerte delstatens meget konservative 1. distrikt i en periode, vurderer å stille for demokratene til senatsvalget. Den konservative Childers er en av svært få demokrater som kan være konkurransedyktig i denne staten.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp". Programleder av podkasten "Amerikansk politikk".

  Les også