Mer

  Valgsnacks for torsdag 14. november

  Valgsnacks-logoHuset: Quinnipiac er ute med sin novembermåling av hele landet, og finner at 39% av velgerne ville stemt demokratisk og 39 republikansk dersom valget var i dag. I oktober ledet demokratene med 9%. Det ser ut til at budsjettkrisen er glemt til fordel for problemene med helsereformen. Fox News har også målt og finner republikanerne med en liten ledelse; 43-40. Her ledet demokratene med 8% forrige måned.

  IA-sen: Mangemillionær og forretningsmann Mark Jacobs har formelt trådt inn i det republikanske primærvalget i Iowa, som nå begynner å bli rimelig tettpakket. Dersom ingen kandidat oppnår minst 35% i primærvalget, vil nominasjonen gå til delstatskonventet og mange i partiet frykter at en altfor ekstrem kandidat blir valgt der.

  ME-sen: Senator Susan Collins (R) er fortsatt meget populær, og leder med 14% på den mest aktuelle motstanderen… blant demokratiske velgere. Totalt har hun en 59-20 ledelse.

  WY-sen: Intern måling med alle mulige forbehold… men Mike Enzi leder 69-17 over Liz Cheney i det republikanske primærvalget.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også