Mer

  Valgsnacks for onsdag 13. november

  Valgsnacks-logoID-adm: Administrasjonsminister Ben Ysursa stiller ikke til gjenvalg i Idaho. Delstatsrepresentant Lawerence Denney stiller allerede, men også fylkessekretær Phil McGrane og tidligere delstatssenator Mitch Toryanski vurderer å stille. I denne dypt konservative staten blir alt avgjort i de republikanske primærvalgene.

  KY-sen: En demokratisk måling – med alle de forbehold det innebærer – viser senator Mitch McConnell i dødt løp, 37-37 med sin demokratiske utfordrer Alison Lundergan Grimes.

  ME-guv: Den demokratiske guvernørkandidaten Mike Michaud kom ut av skapet for kort tid siden, men PPP finner at det ikke har noe betydning. Han leder fortsatt på sittende guvernør Paul LePage med 38-36, mens uavhengige Eliot Cutler har 15%. Som jeg har sagt før: Cutler må over 20%, og helst opp på 25 før LePage kan håpe på gjenvalg.

  MN-guv: Tidligere delstatsrepresentant Marty Seifert, som så vidt tapte den republikanske nominasjonen i 2010, prøver seg igjen.

  MN-adm: Republikanerne har sin første kandidat her; forretningsmann Dennis Nguyen. Partiet avventer imidlertid beskjed om tidligere administrasjonsminister Mary Kiffmeyer stiller på ny.

  MS-sen: Senator Thad Cochran vil bestemme seg i løpet av måneden for om han vil stille til gjenvalg neste år eller ei.

  NC-sen: PPP finner at racet har blitt betydelig jevnere, og sittende senator Kay Hagan ligger nå i praksis likt med sine potensielle republikanske konkurrenter. Hovedgrunnen er den elendige starten på helsereformen, som er meget upop i North Carolina.

  OK-lokal: Sittende borgermester og republikaner Dewey Bartlett beseiret demokrat og tidligere borgermester Kathy Taylor, som gikk av i 2009.

  PA-guv: Harper har målt det demokratiske primærvalget, og finner kongressrepresentant Allyson Schwartz med en ledelse. Hun har 22% mot 15% for tidligere miljøminister Kathy McGinty og 12% for finansminister Rob McCord , med resten av gjengen under 10%.

  Are Tågvold Flaten
  Are Tågvold Flaten
  Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

  Les også