Mer

    Valgsnacks for tirsdag 12. november

    Valgsnacks-logoGA-guv, GA-ltguv: Tidligere delstatssenator Connie Stokes dropper ut av det demokratiske primærvalget for guvernørvervet, og stiller i stedet til viseguvernør. I forrige uke ble det klart at Jason Carter stiller til guvernør.

    NE-sen: Det ser ut til at de nasjonale organisasjonene på høyresiden splittes over hvem de skal støtte i det republikanske primærvalget her. Noen går for tidligere finansminister Shane Osborne, andre for tidligere universitetsleder Ben Sasse.

    PA-guv: Tidligere delstatsrevisor og tapende kandidat til borgermesterjobben i Pittsburgh, Jack Wagner vurderer å kaste seg inn i det allerede meget overbefolkede demokratiske primærvalget. Wagner ville bli en av de meste kjente kandidatene og den eneste av noen betydning fra de vestlige deler av staten.

    SC-sen: Senator Lindsey Graham har en ny intern utfordrer; advokat Bill Connor som tapte nominasjonen til viseguvernør i 2010 vil stille mot ham.

    WI-guv: Delstatssenator Kathleen Vinehout vurderer å stille mot skolestyremedlem Mary Burke i det demokratiske primærvalget.

    Are Tågvold Flaten
    Are Tågvold Flaten
    Statsviter og redaktør av AmerikanskPolitikk.no. Programleder av podkastene "Valgkampsirkuset" og "Amerikansk politikk". Forfatter av "Sirkuset - Clinton, Trump og tidenes valgkamp".

    Les også